marxa nòrdica

NOVES CLASSES DE  

MARXA NÒRDICA TRESMILCAMINS A GRANOLLERS. 

TOTS ELS DILLUNS DE JULIOL 2 GRUPS /2 NIVELLS

PRIMERA CLASSE GRATUÏTA. 

ET DEIXEM BASTONS PER A PROVAR.

Dilluns de 18.30h a 20h

INICIACIÓ  A LA MARXA NÒRDICA

Dilluns de 20.30h a 22h

AVANÇATS EN MARXA NÒRDICA

Comencem el 04/07/2022. Quatre classes per 24,50€. matrícula gratuïta.

JA TENIM 3 GRUPS EN MARXA!!!

Classes 1h 30min amb escalfament, instruccions tècniques, passejada i estiraments.

HORARIS

Dilluns de 9h a 10.30h

Dimecres de 19h a 20.30h

Dijous d’11h a 12.30h

Les farem alternativament als parcs de Granollers i voltants ( Torras Vilà, Parc del Puig de les Horques, Parc de la Creu de la Torreta, Passeig Fluvial, Parc de Ponent, Parc del Lledoner, Parc del Falgar de les Franqueses, Parc Firal, etc).

També a les zones de camins i zones verdes al voltant de Granollers (Serra de Llevant o camins a Quatre Camins, Font del Ràdium, Mil pins a Corró o 40 Pins a La Torreta, etc).

PER INFORMAR-TE I INSCRIURE’T

TRUCA O WHATSAPP AL

615241386 CINTO

Cinto del Pozo, instructor.

Què és la Marxa Nòrdica?

La Marxa Nòrdica és una activitat física que consisteix en afegir l´ús actiu d’uns bastons específics a la forma natural de caminar (la marxa humana), amb la finalitat de que els bastons ens ajudin en la impulsió/propulsió cap endavant durant la marxa.

Per a totes les edats i condicions físiques.

«Marxa Nòrdica Tresmilcamins», és una de les seccions de «Tresmilcamins», empresa que es dedica al guiatge de senderistes des de fa 6 anys. Hem realitzat excursions per Montserrat, els parcs naturals de la provincia de Barcelona, Pre-pirineus, Pirineus i, en general, per la natura que ens envolta. Circuits d’orientació, raquetes de neu, visites al patrimoni històric-cultural, col·laboracions amb centres de recuperació de fauna, docència, enoturisme i esports d’aventura, entre d’altres, han complementat una amplia gama de serveis a usuaris individuals i grups professionals.

Tren superior i inferior actius.

Ara volem afegir als nostres serveis la Marxa Nòrdica. La Marxa Nòrdica consisteix en caminar amb uns bastons dissenyats especialment, amb l’objectiu d’optimitzar el patró de la marxa humana, del caminar.  Això s’aconsegueix gràcies a la implicació del tren superior (braços, espatlles, esquena), les cames i els malucs, augmentant l’eficàcia del desplaçament i també la velocitat i/o la distància. D’aquesta manera el cos es fatiga menys, atès que l’esforç queda més repartit en diferents grups musculars.

Aquesta disciplina ens ofereix una manera senzilla, natural, econòmica i molt eficaç de millorar la nostre condició física. També ens ajuda a tonificar la musculatura, independentment de l’edat, el gènere i la preparació física del practicant. Si es fa servir correctament la tècnica proposada, el treball físic recau sobre la major part de la musculatura corporal, sense carregar de manera excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que això suposa.

La Marxa Nòrdica ens ofereix un amplia diversitat d’activitat física apta per a tothom, des de la caminada terapèutica i l’entrenament cardio-aeròbic fins als exercicis específics per als atletes i la competició.En definitiva, és una activitat física segura, natural, dinàmica, econòmica, eficient i adaptable a tothom, que implica tot el cos de manera simètrica i equilibrada.

Iniciació i Nivell avançat

Propers cursos d´Iniciació i Nivell avançat a Granollers i rodalies. Punxa a la fotografia per a més informació.

Perfeccionament

Cursos individual o en parella de perfeccionament perquè aconsegueixis arribar a ser independent i recórrer camins, sol o en grup.

Excursions

«Tresmilcamins» t’ofereix periòdicament excursions dissenyades per a què gaudeixis de les teves evolucions amb la Marxa Nòrdica.


Construint plegats noves experiències.


A %d blogueros les gusta esto: